Erciyes Dağı

Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi

Yönetim Mesajı

Değerli hemşehrilerim;

Dünyada önem verilmesi gereken şeylerin başında eğitim ve yoksulluk geliyor. Siz değerli hemşehrilerim, bu konuda yeterli ilgiyi, hayırlarınızı her zaman heryerde gösteriyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyor ve tekrar teşekkür ediyorum. Bizim, yani derneğimizin kapısı her geçen gün burs isteyen gençler tarafından artarak çalınıyor. Burs veremediğimiz öğrencilerimiz bizler için üzüntü oluyor. Verdiğimiz burslar siz hayırseverlerimizin katkısıyla çoğalabiliyor. Eğitime katkı, bir insanın gelecekteki hayatına katkı, en büyük hayırlardan, zekâtlardan biridir. Bir milletin geleceği iyi eğitilmiş gençlere emanet edilmeli.

Sizlerin bu konudaki hassasiyetine inanıyor ve güveniyorum. Hep birlikte burs sayısının arttırılması adına destek bekliyor, şimdiden teşekkür ediyorum.

Siz; sevgili gençler. Bizden zamanında burs alan, almakta olan, ya da almayan, bu kapıyı burs için çalan, çalacak olan gençleri unutmayın, ufacık bir desteğin ne kadar önemli olduğunu sizler daha iyi bilirsiniz. Derneğin ışığını hiç söndürmeden yarınlara taşıyın, sizlere yakışan budur