Geleneksel Arabaşı Şöleni

14 Mar 2009

Geleneksel Arabaşı şölenimiz 14.03.2009 Cumartesi günü saat 15.00 da Yataş Yakacık Bölge Müdürlüğü’nün eğitim salonunda yapıldı. İstişare kurulu üyelerimiz Sayın Hasan Hüseyin Arıkan, Sayın Yılmaz Öztaşkın ve derneğimizin katkılarıyla düzenlenen bu organizasyonun sunuculuğunu derneğimiz yönetim kurulu üyesi Hamit Öztaşkın yaptı. Sayın Arıkan, Öztaşkın ve dernek başkanımız Yasemin Aydoğan birer konuşma yaptılar.Yasemin hanım bir dönem daha görev verildiği için teşekkür ederek, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada derneğimize hemşehrilerimizin desteklerinin artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Eski dönem yönetim kuru üyemiz Av. Sümer Akşehirlioğlu, Kayseri kültürü ve tarihi özellikleri hakkında katılımcıları bilgilendirerek güzel bir tarih ziyafeti verdi. Misafirlerimiz, sayın Arıkan’ın titizlikle hazırlattığı arabaşını beğeniyle içtiler. Sayın Öztaşkın bu mekanın hemşehrilerine her zaman açık olduğunu belirterek bu tür toplantıların sık sık tekrarlanması temennisinde bulundu. Arabaşı şölenimize katılan hemşehrilerimiz birbirleriyle hasret giderdiler ve toplantıyı düzenleyen Sayın Arıkan ile Öztaşkın’a teşekkür ederek salondan ayrıldılar.