3.Kayder Gençlik Festivali

23 May 2013

23.05.2015 tarihinde Yönetim Kurulumuzun sponsorluğunda Derneğimizin Gençlik Komisyonu tarafından Yıldız Hisar Tesisinde 3.Kayder Gençlik Festivali düzenlendi. Kayder Gençlik Festivalimize Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bursiyer öğrencilerimiz ,mezun bursiyer öğrencilerimiz ve konuk olarak derneğimizin istişare kurulu üyemiz Sayın Tuncay Sergen katıldı.Gençlik Komisyonu Başkanımız Duygu Adabaş ,Bursiyer Öğrencilerimiz adına Esra Söylemez , Mezun Bursiyer Öğrencilerimiz adına Sayid Özcan birer konuşma yaptı.Ardından Gençlik Komisyonumuzdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Zehra Çarşıbaşı , Başkanımız Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı konuşmalarını yaptı. Konuğumuz Tuncay Sergen’in biyografisini Gençlik Komisyonumuzdan Rasit Can Süt okudu. Ardından Tuncay Sergen kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. Bursiyer ve mezun bursiyer öğrencilerimizin bir arada bulunarak boğazın eşsiz güzellikleri içinde eşsiz güzel bir vakit geçirdiler.