Gençlik Komisyonumuzdan Yeni Yıl Yemeği

29 Ara 2017

Kayder Gençlik Komisyonu olarak 29.12.2017 Tarihinde Citadel Hotel’de Dernek Başkanımız Sayın Gökhan Çetinsaya’nın düzenlediği yeni yıl yemeğinde bursiyerlerimiz buluştu. Gençlik komisyonu başkanı Ali Yaman bir hoş geldiniz konuşması yaparak bu organizasyonu düzenleyen başkanımız Gökhan Çetinsaya ’ya teşekkür ederek katılımcıların yeni yılını kutladı. Yemeğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selim Urfalılar’ın selamlama konuşması ile devam etti. Dernek müdürümüz M. Orhan Cebeci, mezun bursiyer öğrencilerimi, Resul Gümüş ve Kübra Özal duygu ve düşüncelerini belirten bir konuşma yaptılar. Yoğun bir katılımın olduğu yemekte, yönetim kurulu üyemiz Sayın İbrahim Özyurt sponsorluğunda 3 bursiyer öğrencimize çekilişle alışveriş kartı hediye edildi ikram sonrası pasta kesildi. Bursiyer öğrencilerimizden İbrahim Ethem Korkutan bizlere ney dinletisi sundu. Yeni yıl yemeğimiz topluca fotoğraf çekilerek sona erdi.