Kayseri 8.Eğitim Projesi

15 Şub 2015

11-14 Şubat 2015 tarihleri arasında Kayseri’ye 8. Eğitim Projesi düzenlenmiştir. Projeye Gençlik Komisyonu Başkanı Mustafa DAVARCI Gençlik Komisyonu Başkan Yardımcısı Emrehan KARACAASLAN Gençlik Komisyonu Üyeleri Esra YILDIRIM ve Kübra ŞİMŞEK katılmıştır. Yapılan sunumlarla üniversiteye hazırlanan öğrencilere; ders çalışma , üniversiteye hazıllık süreci, İstanbul’daki üniversiteler, üniversitelerdeki bölümler, derneğimiz ve İstanbul’da öğrenci olmak konuları anlatılmıştır. Programa Develi Milli Piyango Lisesi ve Develi Lisesi ile başlanmış okullardaki programlardan sonra Develi Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ziyaret edilmiş. Komisyonumuza Başkan Elbiz’de öğle yemeğinde Develi’nin meşhur cıvıklısını ikram etmiştir. Programın 2. gününde Yahyalı Mustafa Koyuncu Anadolu Öğretmen Lisesi, Yahyalı Necati Kurmel Lisesi ve Yeşilhisar Anadolu Lisesi ziyaret edilmiştir. 3. gün Pınarbaşı Mimar Sinan Anadolu Öğretmen Lisesi ve Sarız Lisesi ziyaret edilmiştir. 4. gün Sarıoğlan Lisesi ve Özvatan Lisesi ziyaret edilmiştir.