Yönetim Kurulumuzun Hayırsever İş Adamlarımızı Ziyaretleri

1 Eki 2013

01.10.2013 tarihinde hayırsever iş adamlarımızdan Sayın Ahmet Kamil Erciyas Nida kuledeki ofisinde Başkanımız Av. Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı, Genel Sekreterimiz Yavuz Erendemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Berrin Önder, Ahmet Soybaş tarafından ziyaret edildi. Başkanımız, derneğimize yıllardan beri burs verdiği için Erciyas’a teşekkür ederek işlerinde başarılar diledi. Erciyas Çelik Boru A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erciyas:” Gençliğe ve yabancı dil eğitimine önem verilmeli, öğrencilere dernek faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme yapılmalı” dedi. Randevumuzun ikinci durağı derneğimizin İstişare Kurulu Üyesi Sayın Sebahattin Somal’ın Ümraniye’deki iş yeriydi. Ofisindeki sohbette güzel anlar yaşandı. Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Sebahattin Bey’in yıllardan beri bursiyer öğrencilerimize sağladığı bağışları ilk sıralarda yer almaktadır. Somal Saç Ltd. Şti. firması adı altında faaliyet göstermektedir. Şampiyon Erciyes Sporun başkanı, üyemiz Ziya Eren Bey’in Gebze’deki fabrikasındaki ziyaretimize başkanımız Av. Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı, başkan yardımcımız Mehmet Zenginer ve diğer Yönetim Kurulu üyelerimiz Yavuz Erendemir, Berrin Önder, Ahmet Soybaş katıldılar. Ziya Bey 50 öğrenciye burs vermeyi taahhüt ederek heyetimizin yüzünü güldürdü. Hayırsever hemşerilerimizin derneğimize, bursiyerlerimize, Erciyes spora yaptıkları büyük katkılardan dolayı teşekkür ederiz.